FRAN SILVESTRE ARQUITECTOS
15/01/2021

New project finished | House of sand

The house is located in front of the Mediterranean, in a place where an imposing dune protects the coast from storms. This starting point defines the configuration of the project. The house is materialized with two volumes arranged perpendicular to each other.

In order to have views of the sea, the program of uses of the house is inverted as opposed to the traditional scheme, the day area is arranged on the upper floor to be able to look over the top of the dune and uses the lower level roof as a belvedere.

You can find more information about this project soon in our website and on our Facebook, InstagramLinkedin and Pinterest profiles.

Subscribe to our newsletter to know our news and the latest projects of our studio.

Arquitectos Valencia

plus minus previous previous previous previous