FRAN SILVESTRE ARQUITECTOS
20/03/2018

Winners | Macrocomplex competition

The proposal is conceived as a system of aggregation, controlling its volume impact in the area and giving place to surprising spaces. This system is based on the Mat-Building, understood as a potentially infinite interior space which incorporates in its genetic matrix the idea of growth, diminution and change.
This way, the project starts from a basic form, made by the intersection of a circle and a square. This form keeps aggregating to itself, putting together an itinerary that allows the user to move around the different parts of the centre in a controlled manner, and once the route is over, to go back to the ground floor where the warehouse is located, to proceed to check-out.

You can read more about the project through the following publications:

Periódico El Mundo

Valencia Plaza

plus minus previous previous previous previous