FRAN SILVESTRE ARQUITECTOS

APARTMENT IN EL CARMEN

VALENCIA

  • The apartment is on the first floor of a mid-19th century three-storey building, located in the city centre of Valencia.

  • Considering the limited gross area and the scant natural light, this refurbishment project partitioned only the night-time areas and enhanced the verticality of the dwelling to the utmost, making the most of its high ceilings. The project also created a glass box with large windows in the former gallery which gives onto a terrace over the roof of the covered patio on the ground floor.

  • The interior is structured around a hall-cum-corridor completely covered from floor to ceiling with lacquered wooden board, comprising doors to other rooms, wardrobes and closets. The bedrooms face the street while the spacious kitchen-living room opens onto the terrace through the large window.

    Subscribe to our newsletter to know our news and the latest projects of our study.

Arquitectos Valencia

plus minus previous previous previous previous