FRAN SILVESTRE ARQUITECTOS
15/01/2022

News project finished | Piera House

The project talks about setting limits and their permeability.The first border is established between the street and the free space of the house, in Burriana, as in many municipalities the regulations establish a maximum dimension for the opaque fence and the rest of the height with a permeable materiality. We decided, perhaps influenced by the gate that Andreu Alfaro together with Emilio Giménez designed both in the house and in the sculptor’s studio, to make this border as an opaque filter for the views and penetrable for light and air, with a constant materiality in full height. This fine line built with aluminum profiles, which are arranged at an angle that prevents the view from the outside, draws a patio with almost the entire available surface

Subscribe to our newsletter to know our news and the latest projects of our studio.

Arquitectos Valencia

plus minus previous previous previous previous