FRAN SILVESTRE ARQUITECTOS

RESEARCH BUILDING

PATERNA, VALENCIA

  • The building is implanted in the terrain creating a groove that, as an access plaza, invites you to enter with a gentle descending slope.

     

  • The emergent volume is divided into two parts. The management areas are raised to be shown with a vertical proportion, claiming their representative character, peering into the Ademuz track and distant profile of the mountains.

  • The teaching areas and laboratories maintain the horizontality that, together with its compact nature, generate a functional and flexible space, which opens onto a didactic garden of medicinal plants.

    Subscribe to our newsletter to know our news and the latest projects of our study.

Arquitectos Valencia

plus minus previous previous previous previous