FRAN SILVESTRE ARQUITECTOS
18/02/2019

New project finished | The blue garden

The project consists of updating a house with 400 square meters of living and 400 square meters of terrace space in the heart of the city, with a characteristic distribution of the valencian expansion district. This type of building with a high depth of block and central patios determines the possible layout, which responds to the functional requirements of the inhabitants of the house. The intervention aims to understand the small central courtyards as an opportunity to introduce light and the sky into the centre of the house.

More info about this soon in the projects section in our website and in our Instagram, Facebook and Pinterest.

Subscribe to our newsletter to know our news and the latest projects of our study.

Arquitectos Valencia

plus minus previous previous previous previous