FRAN SILVESTRE ARQUITECTOS
14/01/2019

New project | Alzheimer’s treatment center

The project Alzheimer’s treatment center arises from a double commitment, to respond to a very specific needs program and, on the other hand, to the coexistence with pre-existence.

It’s projected an articulated building on two levels, on the ground floor, the most public spaces are linked with the landscaped courtyard and with the current building, allowing a fluid relationship between both. On the upper floor, a closed patio is generated in order to provide privacy and a control of the lighting of the most private spaces, such as the multisensory stimulation room or the administration rooms of the center.

More info about this soon in our Instagram, Facebook and Pinterest.

Subscribe to our newsletter to know our news and the latest projects of our study.

Arquitectos Valencia

plus minus previous previous previous previous